Wat doen we?

De firma LEIN ALUMINIUM nv is een middelgrote KMO gevestigd te Passendale. Het bedrijf wordt gerund door de familie Odo en Rosa Lein-Debeuf. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, plaatsen en afwerken van ramen, deuren, veranda's, gordijngevelconstructies,...enz... in aluminium.

Onze producten vinden overal hun toepassing : particuliere woningbouw, renovatie bestaande woningen, verandabouw, kantoorruimtes, scholen, winkelcentra, bedrijven, ...enz... Momenteel realiseren wij een jaaromzet van om en bij de 5 miljoen €.

De werkplaats beslaat een oppervlakte van 5000 M². Het atelier is uitgerust met de modernste computergestuurde machines wat uiteraard de kwaliteit en de productiviteit ten goede komt. Ook het opvolgen van de projecten en de voorraad gebeurt volledig digitaal!

In principe leveren en plaatsen wij over heel België en het noorden van Frankrijk tot Parijs. Zelfs in Tenerife en Corsica hebben we al projecten gerealiseerd. Echter het overgrote deel van onze klanten situeert zich wat België betreft in de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Voor Frankrijk zijn dat vooral de streek rond Lille, Calais en Dunkerque.