Gordijngevel

Voor gordijngevels maken wij uitsluitend gebruik van de serie CW-50 van Reynaers. CW-50 is een systeem voor gevels en daken dat, dankzij de minimale aanwezigheid van profielen, een maximum aan lichtinval biedt en daarenboven een onbeperkte creatieve vrijheid mogelijk maakt.

Ruime waaier van kleuren

De reeks CW-50 is beschikbaar in een ruime waaier van kleuren, meer dan 400 matte, blinkende of metallieke tinten. De oppervlaktebehandelingen worden uitgevoerd volgens de Qualicoat normen voor het lakken en Qualanod normen voor het anodiseren.

De opbouw

CW-50 is een gevelsysteem dat aan de binnenzijde is opgebouwd uit verticale en horizontale aluminium kokers, die dienst doen als draagprofielen en dwarsprofielen. Beiden hebben een aanzichtbreedte van 50 mm. De diepte van de profielen wordt bepaald aan de hand van de gewenste inertie (traagheidsmoment). De verticale en horizontale profielen kunnen zodanig verwerkt worden dat beiden in eenzelfde binnenvlak liggen. De structuur is gebaseerd op een assemblage van profielen, wat een cascade-drainage van de horizontale profielen in de verticale mogelijk maakt. Daarnaast wordt de afvoer nogmaals gewaarborgd door een compartimentering van de gevel. Het systeem omvat een volledig gamma profielen en toebehoren die noodzakelijk zijn voor de realisatie van facetten, hoekoplossingen, daktoepassingen,... Specifieke oplossingen voor horizontale en verticale dilatatie waarborgen een optimaal gedrag in grote oppervlakken.

 

 

Gordijngevel