Uitbouw / Veranda

Voor veranda's maken wij gebruik van de nieuwe serie CR-120 van Reynaers. CR-120 is een thermisch onderbroken verandasysteem. De draagconstructie bestaat uit aluminium kokerprofielen, waarop de beglazing rust. De dakconstructie wordt aan de buitenzijde vlak gehouden door platte afdekkappen. Geprofileerde kokerprofielen in Functioneel-, Renaissance- en Orangeriestijl vormen aan de binnenzijde een volledig afgewerkt geheel, waarvoor een andere kleur kan gekozen worden dan deze aan de buitenzijde. CR-120 biedt tevens de mogelijkheid om alle schuifsystemen en alle raam- en deursystemen uit de TS en CS reeksen te integreren, evenals dakramen.

Reynaers Aluminium laat u kiezen uit meer dan 400 Ral-kleuren, glanzend, mat of metalliek, geanodiseerd of houtstructuur. De oppervlaktebehandelingen worden uitgevoerd volgens de Qualicoat normen voor het lakken en de Qualanod normen voor het anodiseren. De goot en de zijprofielen van het verandasysteem zijn samengesteld uit 2 aluminium halfschalen, die verbonden zijn met 2 isolatiestrippen. Deze strippen bestaan uit omegavormige glasvezelversterkte polyamidestrippen en hebben een breedte van 14 mm. De veranda kan hierdoor aan de binnen- en aan de buitenzijde in verschillende kleuren uitgevoerd worden. De dragers worden recht afgezaagd en tussen de goot en het muurprofiel gemonteerd.

Bovendien werden de cruciale verbindingen volledig herdacht en in alle richtingen regelbaar uitgevoerd. Op deze manier worden de toleranties probleemloos opgevangen en kan het verandadak in gemonteerde toestand perfect uitgelijnd worden. De dichting ter hoogte van de goot wordt gegarandeerd door een brede, voorgevormde ononderbroken EPDM-rubber. De dragers bestaan uit een buisvormige kamer die verkrijgbaar is in diverse stijlen: Functioneel, Renaissance en Orangerie. In het systeem kunnen zowel glasplaten als kunststofplaten toegepast worden. De bevestiging van deze platen wordt verwezenlijkt door een geclipste of geschroefde afdekkap in dezelfde stijl als de dragers. Verder behoren ook nok- en dalconstructies tot de mogelijkheden. Een opengaand thermisch geïsoleerd element kan ingebouwd worden tussen de dragers van het verandadak.